Helyszíni felmérés

A kandallótervezés előtt fontos ismerni a körülményeket. A végeredmény csak így lehet tökéletes. A kandalló építés előtt szükséges, hogy elképzelésünk megvalósíthatóságáról átfogó képet kapjunk. Szakemberünk segítségével kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelő tűzteret, a rendelkezésre álló hely és a kémény adottságainak megfelelően, illetve a lakás hőveszteségének figyelembevételével.


3D látványterv

A helyszíni felmérés után méretarányos háromdimenziós képet kapunk, ami nagyban segít elképzelni milyen is lesz a végeredmény, miként mutat majd a lakásban a beépített kandalló. Így még az építés előtt kérheti az esetleges változtatásokat, hogy végül pontosan olyan kandalló kerüljön otthonába, amilyet Ön is elképzelt.


Kandalló karbantartás

Elvégezzük már meglévő, vagy általunk épített kandallójának teljes körű karbantartását. Ezzel jelentősen megnövelhető a kandalló élettartama, valamint elkerülhetőek a nem megfelelő működésből adódó esetleges kockázatok.

Érdeklődjön Még Ma!

Légfűtéses kandallók

Légfűtéses kandalló - Supra

A légfűtéses kandallók minden külső befolyástól függetlenül, a közvetlen légtér levegőjét fűtik. A légfűtéses kandalló legnagyobb előnye, hogy a begyújtást követően rövid időn belül képes felfűteni a helyiséget. Levegőfűtéssel működő kandalló építése során érdemes figyelembe venni, hogy amennyiben a levegőt más szobákba is el kell vezetni, ahhoz légcsatorna és ventilátor is szükséges. Kiegészítő fűtéshez használva egyetlen kandalló is komoly megtakarításokat eredményezhet a számlákon. Ráadásul egy légfűtéses modell különösen kedvező áron beszerezhető. Kínálatunkban Supra, Kratki és Spartherm kandallóbetétek közül választhat.

Tovább »

Vízteres kandallók

Vízteres kandalló építés

Ezek a kandallók kiválóan ötvözik egymással a praktikumot és az esztétikumot. A vízteres kandallóbetétek napjainkban egyre keresettebbek, hiszen a meglévő fűtési rendszerre lehet csatlakoztatni őket, s egyben a háztartási melegvíz előállítására is alkalmasak. A kandalló először a vizet melegíti fel, aminek hatására sokkal egyenletesebben melegszik fel a lakás, mint a légfűtéses típusok esetében. A lakás levegője így némileg ugyan lassabban éri el a kívánt hőmérsékletet, viszont megszabadulhat a kényelmetlen hőingadozástól. A modern kor gépészeti elvárásainak, trendjeinek maximálisan megfelelő kandallóbetétek. Vízteres kandalló építése, tervezése előtt ajánlott konzultáció.

Tovább »